Sant Jordi i els Jocs Florals.

Dijous passat era Sant Jordi i tots ho vàrem celebrar amb molta il.lusió.

Des de l’AMPA com cada any, vàrem comprar les roses i vàrem muntar les parades, per tal que els alumnes de cinquè i sisè en poguessin vendre. Van ser uns excel.lents botiguers, es van vendre totes i s’ho van passar d’allò més bé!

Us deixem el recull de fotografies, per tal que us en pogueu fer una idea.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A la tarda es va fer l’ entrega dels Premis Jocs Florals, de prosa, poesia i dibuix per als  alumnes de C. Inicial, C.Mitjà i C.Superior.  Per a tots ells, els vàrem obsequiar amb una medalla i un conte.

I als alumnes d’Infantil des de l’AMPA els hi vàrem preparar un petit obsequi per tal que també tinguessin un record d’aquest dia, una bosseta amb una piruleta i un llapis.  Que contents que es van posar!!!

Aquest any es va donar Premi al millor treball per categoria i curs i també dos accèsits per cadascún d’ells.

Els guanyadors són:

A mitja tarda, quan estàvem fent l’entrega dels Premis,  la pluja va fer acte de presència i es van acabar de donar els premis dins de la sala. Aquí us hem de demanar disculpes per la qualitat de les fotos, ja que no vàren quedar tan bé com la resta ; esperem que sigueu comprensius ;)).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Agraïr sincerament la col.laboració dels pares/mares que ens van ajudar i que sempre estan disposats a donar un cop de mà i a l’escola per a fer-nos sempre la feina tan fàcil. GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.

Esperem que us hagi agradat.

Fins aviat!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari